avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de suspendare pedeapsa cu executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de suspendare pedeapsa cu executare

Buna seara,

As dori sa stiu ce sanse poate sa aiba o cerere de suspendare a unei pedepse de 2 ani si 8 luni cu executare, data de ICJC, deoarece avocatul surorii mele crede mai mult in aceasta varianta decat in cea a revizuirii dosarului, in ideea de a primi o pedeapsa cu suspendare. Pedeapsa data a fost pentru inselaciune.
De asemenea avocatul a cerut o declaratie notariala prin care inculpata declara ca este de acord sa presteze munca in folosul comunitatii.
As dori sa stiu care sunt sansele dupa parerea dumneavoastra si ce alte cai de atat a unei hotarari definitive mai puteti sugera. Mentionez ca sora mea nu se afla in arest, deoarece locuieste in afara Europei si nu a dorit sa vina sa se predea.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:49, 15 Ianuarie 2015
Daca am inteles bine pare ca avocatul are dreptate...
Adica este posibila suspendarea pedepsei?
Nu stiu datele problemei dar avocatul le stie.

Este posibil sa se poata o redeschidere a procesului penal.
Doar avocatul care a studiat dosarul va poate spune ce se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot lua 2 suspendari in 2 dosare diferite??la unu s-a luat deja ! anamaria31 anamaria31 as dorii si eu un raspuns ...credeti ca exista vreo posibilitate ca prietena mea sa isi ea amenda penala ....la aceasta pronuntare daca va face recurs ... ... (vezi toată discuția)
Imi poate spune va rog cinev despre ce este vorba? symynaa symynaa Sora mea este cercetata intr-un dosar penal. A dat declaratie la procuratura si acum asteapta prima infatisare la tribunal. Acolo in declaratie a scris ca ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa de 4 ani cu executare pentru inselaciune ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu doua nelamuriri..fara a intra prea mult in detalii as dori sa va intreb daca vi se pare justificata poate prin comparatie, o pedeapsa de 4 ... (vezi toată discuția)