avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cont Facebook fals, stiu cine l-a facut dar nu-l sterge
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cont Facebook fals, stiu cine l-a facut dar nu-l sterge

va salut si va multumesc anticipat .. un fost sef de al mamei mele ia facut un cont fals de facebook si acolo tot distribuie si posteaza in numele mamei si jigneste lumea si tot asa .. pana la urma a postat acolo ca e fostul iei sef dar cred ca ie psihopat . intrebarea mea este ce pot sa fac si daca ma poate ajuta politia
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:32, 18 Ianuarie 2015
Interesul dvs concret care este ?
Daca doriti stergerea contului,contactati administratorii site-ului
Politia poate interveni strict impotriva autorului-daca dvs sau mama dvs intelegeti sa formulati plangere sub aspectul savarsirii unei fapte prevazute si pedepsite de legea penala
Nu cred ca este incriminata fapta dpdv penal, insa pe civil daca i se aduce atingere mamei in interese si/sau imagine, atunci puteti intenta o actiune in despagubiri, dar ... trebuie sa probati, ceea ce este destul de greu. Mai bine ignorati mizeria si ... asta e.
interesul meu este, ca vreau sa stearga contul de facebook pentru ca vb foarte prost .....
si a adaugat prsoane din lista ei de prieteni prima data a mintit sa dat drept ia sa afle tot ce poate despre ia . si acum o denigreaza si jigneste
Daca stiti cine este ii trimiteti o notificare prin avocat sa desfiinteze contul. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințare distribuire nuduri Sunt_O_Fată Sunt_O_Fată Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutați cu un sfat. Am o problemă extrem de delicată, de aceea aleg și să postez anonim, folosind acest cont. Fostul ... (vezi toată discuția)
Postare pe facebook fara acordul meu corish corish Buna seara!Am si eu o intrebare: daca o persoana, care a fost prietena fratelui meu, posteaza pe facebook poze cu copilul meu fara acordul meu, o pot da in ... (vezi toată discuția)
Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)