avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

fostul concubin a luat fara stirea si voia mea din casa lucruri care imi apartin si care pot sa justofic in valoare de 50 de mii de lei, dosarul este pe rol, a fost chemat la politie sa dea decalaratie,acun de 2 zile a primit instintare sa se prezinte la procuratura!de obicei cum se solutioneaza astfel de cazuri????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:14, 15 Ianuarie 2015
Se solutioneqza fara a se solutiona...
Nubse intampla nimic concludent din stiinta mea pe apararea celui care a cel reclamat...
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt levinteotilia levinteotilia fostul concubin a luat vara voia mea lucruri care imi apartin si pot si sa justific,sunt in valoare de 50 de mii de lei!se ia in considerare furtul??? (vezi toată discuția)
Fostul sot sta in concubinaj in casa noastra aflata in partaj. o pot evacua pe concubina? sau pe amandoi ? zeita_zeita zeita_zeita Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o problema. Fostul meu sot sta in concubinaj in casa familiala construita impreuna in timpul casniciei noastre. Noi am ... (vezi toată discuția)
Divort janinabode janinabode buna.sunt intr-o situatie destul de penibila dupa o casnicie de 20,in care sotul s-a ocupat cu jocurile de noroc si nu a contribuit financiar in familie,am ... (vezi toată discuția)