avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN pentru comercializare acumulatori auto si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN pentru comercializare acumulatori auto si anvelope noi cumparate de la alt furnizor

va rog sa imi spuneti daca zic bine sa adaug un cod caen la obiectul de activitate al firmei pentru ce am scris mai sus 4531.este bun? multumesc
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:32, 15 Ianuarie 2015
4531 este vanzare cu ridicata
Vânzarea cu ridicata este revânzarea bunurilor noi şi a celor folosite, către comercianţii cu amănuntul, către utilizatorii industriali, comerciali sau profesionali, ori către alţi vânzători cu ridicata.

In cazul in care vindeti direct persoanelor fizice aveti nevoie de:

4532 Comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule
Această clasă exclude:
-vânzarea cu amănuntul a carburanţilor, vezi 4730

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzari piese auto catalin-popa catalin-popa Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire...am deschis de ceva timp o firma,ocupandu-ma de vanzari piese auto si accesorii, vopsea industriala auto etc.... Cand ... (vezi toată discuția)
Calificarea pentru a deschide o vulcanizare valibus valibus as putea sa-mi deschid o vulcanizare cu PFA daca eu detin doar o diploma de electromecanic (uz casnic) scoala profesionala? (vezi toată discuția)
Cod caen + conditie administrator SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Incerc sa identific un cod caen pt. achizitia si vanzarea de ulei auto si nu reusesc. Ca sa fiu mai exacta doresc sa infiintez un SRL cu obiect ... (vezi toată discuția)