avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia monoparentala

Buna ziua. As dori sa stiu daca mai este in vigoare legea alocatiei monoparentale. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Ref. oug 65/2014- alocatii de stat pt. copii SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna seara. Referitor la Noua Lege, OUG 65/2014 (ref.la alocatii de stat). Fiica mea este in CIC pana la 2 ani. Nu este casatorita si are doi copii minori. ... (vezi toată discuția)