avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Receptie mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Receptie mijloc fix

Buna ziua,
In cadrul unui contract de lucrari executat de un antreprenor se regasesc si achizitii de utilaje fara montaj (autocontainer).Mentionez ca acest contract este executat cu fonduri nerambursabile.
In contract se mentioneaza ca receptiile se vor face si partial pe sectoare de lucrari conform HG 273 si HG 51 si a Legii 10.
Va rog sa-mi comunicati daca si pentru receptia autocontainer se va respecta receptia conform legislatiei prezentate mai sus (fiind un autocontainer care functioneaza independent).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:04, 16 Ianuarie 2015
Eu consider, ca pentru acel mijloc fix independent trebuie facut Proces verbal de receptie(cod 14-2-5)prevazut in Anexa nr.2 la OMEF nr.3512/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari - obligatie organizare licitatii Simonsab Simonsab Va rog sa-mi spuneti daca la asociatiile de proprietari e o obligatie legala ca la contractarea unor lucrari cum ar fi zugravirea casei scarilor sau ... (vezi toată discuția)
Pfa, activitate taxi, amortizarea masinii ancailiescu ancailiescu Buna seara, Intrebarile mele: 1.pentru un PFA, taximetrist, amortizarea masinii este cheltuiala deductibila? 2.cum se calculeaza amortizarea ... (vezi toată discuția)
Contract comercial- obligatie de a face ContSters189303 ContSters189303 Buna ziua, In cazul unui contract de antrepriza, beneficiarul refuza sa semneze situatia de lucrari, procesul verbal de receptie finala dupa ce antreprenorul ... (vezi toată discuția)