avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Construire dulap pe spatiul comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Construire dulap pe spatiul comun

Buna ziua ,
Locuiesc la ultimul etaj si la ultimul ap.din bloc,zona care nu este accesibila decat locatarilor apartamentului si musafirilor acestuia.In fata usii la 1,5m am construit in urma cu cativa ani un dulap care nu deranja pe nimeni, insa de curand s-a mutat un individ la un etaj mai jos sustinand ca nu aveam dreptul sa fac asa ceva.Va intreb : am incalcat vreo lege daca nu am afectat structura de rezistenta a blocului?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:09, 15 Ianuarie 2015
In mod normal trebuia sa aveti acceptul conducerii as. prop. si al vecinilor "direct afectati". Puteti incerca si acum sa faceti acest lucru.
Deci, vecinul dvs. are dreptate, chit ca nu il ajuta cu nimic, mai ales ca sta si la un etaj inferior... dar, deh, "noi suntem romani" - adica daca nu-ti pot face un bine, mai bine iti fac un rau!
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte cu vecina de apartament andreea_botis andreea_botis Buna ziua, Am si eu o problema cu o vecina care are ceva personal cu mine si familia mea. De cand ne-am mutat in acest bloc ne tot deranjeaza cu diverse ... (vezi toată discuția)
Autorizatie renovare apartament in bloc din 1987 Vladanton Vladanton Buna ziua. Renovez un apartament intr-un bloc din \'87. Renovarea presupune printre altele schimbarea instalatiei electrice. Pentru asta au fost taiate ... (vezi toată discuția)
Probleme uscatorie brianam brianam Buna ziua În urma cu 7 ani s-a vandut uscatoria din blocul in care locuiesc unui individ care i-a schimbat destinatia in garsoniera. Nu stiu cum i-a schimbat ... (vezi toată discuția)