avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conflicte cu vecina de apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conflicte cu vecina de apartament

Buna ziua,
Am si eu o problema cu o vecina care are ceva personal cu mine si familia mea. De cand ne-am mutat in acest bloc ne tot deranjeaza cu diverse rautati (ne urmareste ce facem in casa, cine intra, cine iese, stiti tipul acela de vecina in varsta si bagacioasa. Pana aici nu era foarte deranjant si o respectam pentru ca e o femeie in varsta, dar am inceput sa gesesc la mine la usa gunoaie lasate de alti vecini la ghena, puse de dansa, crezand ca noi le-am dus acolo, spune tot feluri de neadevaruri sefului de scara, etc.). Pana aici nimic neobisnuit, sunt peste tot astfel pe persoane. Ideea e ca mi-ar putea face rau, pentru ca acum 6 ani, cand ne-am mutat in acest apartament, ne-am facut niste modificari si la cum credem ca este nu ne-ar mira sa nu ne cheme pe cineva de la primarie. As vrea sa va mentionez ca si dansa si-a prelungit apartamentul pe scara blocului cu aproximativ 6 mp, ca de altfel multi alti locatari, dar cu mult mai mult timp in urma. E posibil sa o contra-atac, daca este nevoie cu lucrul acesta?
PS
Modificarile facute de noi nu au afectat structura blocului, nefiind daramat niciun perete de rezistenta.
Va multumesc pentru rabdare si eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 13:28, 10 Ianuarie 2011
In termen de doi ani de la data sfarsitului lucrarilor respective putea sa va reclame.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire apartament andreea_botis andreea_botis Buna ziua, Am si eu o problema cu o vecina care are ceva personal cu mine si familia mea. De cand ne-am mutat in acest bloc ne tot deranjeaza cu diverse ... (vezi toată discuția)
Daramare perete Catincaioana90 Catincaioana90 Bună ziua. Locuiesc într.un imobil cu 4 etaje, la etajul 4. De 6 ani de când m.am mutat aici pe scara blocului exista o ghena de gunoi dezafectata. În ... (vezi toată discuția)
Reamenajare interioara-discutii cu vecinii!! adela05 adela05 Buna ziua! Mi-am reamenajat apartamentul, moment in care am demolat anumiti pereti. Am autorizatie de construire + PV de receptie semnat cu primaria. Problema ... (vezi toată discuția)