avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Asfaltare teren privat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Asfaltare teren privat

Buna ziua , am un teren din 2007 propietate personala . Primaria a asfaltat strada, a tras canalizarea ....dar nu m-a intrebat nimic. Vecinii au dat accept notarial ptr suprafetele de care a avut nevoie primaria , dar eu nu am fost intrebat. 400 mp au fost afectati din 1400 , pot sa cer daune ? Exista lege ptr interese nationale? multumesc

Alte discuții în legătură

Incalcare propietate - primarie ContSters283832 ContSters283832 Primaria a asfaltat o strada (2010), a cerut consimtamantul vecinilor , pe mine nu ma contactat deloc. exista o lege prin care se poate apuca abuziv sa ... (vezi toată discuția)
Abuz primarie-proces danadanila2016 danadanila2016 Buna ziua, am un teren care a fost afectat in pe o suprafata de 330 mp din 1330 mp pentru lucrari de asfaltare si canalizare. Primaria a cerut de la toti ... (vezi toată discuția)
Patronul abatorului vecin cu mine a înfundat canalizarea comună cu ciment. a procedat legal? ce ar trebui să fac în continuare? MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Propietatea pe care am cumparat-o de aproximativ doi ani, avea o canalizare veche comuna cu vecinul Cu ani in urma cand era de stat, a fost AVICOLA ... (vezi toată discuția)