avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... abuz primarie-proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

abuz primarie-proces

Buna ziua, am un teren care a fost afectat in pe o suprafata de 330 mp din 1330 mp pentru lucrari de asfaltare si canalizare. Primaria a cerut de la toti vecinii semnatura ptr lucrari . Inceputul lucrarii a fost autorizata in 2010. In 2013 am cerut explicatii scrise dar fara nici-un rezultat. Se poate da in judecata primaria ptr acest abuz?...Sunt sanse de castig in astfel de procese cu statul?. muntumesc

Alte discuții în legătură

Daune !!!! florinmircea florinmircea BUNA ZIUA, am cumparat un teren in 2008 , 1300 mp din care 300 mp erau exact in zona in care urma ca sa se asfaleze. 2 ani nu am mai mers pe la terenul ... (vezi toată discuția)
Asfaltare teren privat ContSters341687 ContSters341687 Buna ziua , am un teren din 2007 propietate personala . Primaria a asfaltat strada, a tras canalizarea ....dar nu m-a intrebat nimic. Vecinii au dat accept ... (vezi toată discuția)
Teren traversat de drum marius_m@post.ro marius_m@post.ro Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urm speta: In anul 2005 am cumparat un teren, in anul 2007 am cumparat un alt teren si am alipit cele 2 ... (vezi toată discuția)