avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imi pot reprezenta un vecin intr-un recurs?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imi pot reprezenta un vecin intr-un recurs?

Buna ziua,
Imi pot reprezenta un vecin intr-un recurs? Am procura notariala speciala si nu as depune decat concluzii scrise.Am si studii juridice.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
ddianna, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabi1978 , utilizator 13:35, 15 Ianuarie 2015
Da, daca aveti procura speciala in acel dosar. Articolul din Codul de procedura civila care obliga justitiabilii de a formula recurs si a-l sustine doar prin avocat a fost declarat neconstitutional de catre CCR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare la icjc cracanatu cracanatu Buna ziua Doresc un raspuns la intrebarea: este legal sa ma reprezint singur, ca simplu cetatean fara cunostinte juridice in fata judecatorilor ICJC si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Există posibilitatea ca o persoana fără studii juridice / fără a fi avocat înregistrat într-un barou să reprezinte un justițiar în fața instanței? cyan cyan O persoana este petent intr-un proces la o instanta civila, a solicitat judecarea in lipsa. La primul termen instanta a amanat cauza pentru ca intimata sa ... (vezi toată discuția)
Despre aplicaþiile jocului de ºah themis themis Iniţiatorii textelor articolelor 13, 83 şi 486 NCPC au avut în vedere, în opinia mea, cel puţin două obiective. Unul declarat şi unul nu. Primul ar ... (vezi toată discuția)