avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lamurire

●Se va achita taxă de timbru în cuantum de 10 lei În temeiul art.23 al.1 rap.la art.15 lit.e
din OUG 80/2013, punându-i-se în vedere reclamantului că, în termen de 5 zile de primirea
comunicării, poate formula cerere de acordare a facilităţilor la plata taxe3i de timbru conform OUG
51/2008 şi ART42 alin 1, 2 din OUG 80/2013, sub sancţiunea nulităţii apelului prev. de art. 470
alin.3 N.c.p.c.
●În baza art. XV alin.3 din Legea 2/2013 se comunică:
-cererea de apel
-motivele de apel
-copiile certificate de pe înscrisurile alăturate, intimatului/intimaţilor, cu menţiunea că
are/au obligaţia de a depune întâmpinare, în cel mult 10 zile de la comunicare

de aici trebuie sa inteleg ca mai trebuie sa depun ceva acte sau doar sa mai achit cei 10 lei?
Cel mai recent răspuns: ankalupu , utilizator 18:51, 15 Ianuarie 2015
Trebuie sa depuneti, alaturat taxei de timbru, inscrisurile solicitate, in copii certificate, dar sa si completati cererea de apel, in cazul in care nu ati facut-o deja.
prin faptul ca se comunica eu inteleg ca instanta trimite inscrisurile intimatilor, nu ca lipsesc de la dosar. va rog corectati ma daca gresesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel, intampinare.nedepunere raspuns la intampinare-consecinte ContSters382135 ContSters382135 Piritii au depus apel . Eu am raspuns motivelor invocate de catre acestia . Piritii nu au depus raspuns in termen la .....raspunsul meu . Care sunt ... (vezi toată discuția)
Raspuns apel Gabriela_2013 Gabriela_2013 Buna ziua, imi puteti spune in cazul in care reclamantul face apel in urma pronuntarii primei instante judecatoresti:este obligatoriu ca paratul sa depuna ... (vezi toată discuția)