avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Parohie-lata impozit arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Parohie-lata impozit arenda

o parohie a dat in arenda o suprafata de teren ,in baza contractului de arenda incheiat cu o persoana juridica.
intrebarea este daca in anul 2014 societatea care lucreaza terenul este obligata sa opreasca impozitul de 16% si sanatatea de 5.5%,pentru veniturile din arenda datorate parohieie respective.
daca se poatea sa i-mi rasunde-ti cu articol din lege.
multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit teren parohie mirunadinu mirunadinu Am contract de arenda cu Parohia comunei de mai multi ani. Recent curtea de conturi a facut un control la Primarie si a cerut ca eu ARENDASUL, PERSOANA ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate birtu birtu Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie nemaintalnita de mine si asi dori lamuriri referitoare la asigurarea mea de sanatate.In 2010 am ramas fara loc de munca si ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)