avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass de 5,5% la vanzarea unui imobil?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass de 5,5% la vanzarea unui imobil?

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa platesc la cass 5,5% din valoarea de vanzare a unui imobil ?, daca este imobilul pe mine si pe sotie trebuie sa platim cass amandoi? suntem angajati.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 20:30, 15 Ianuarie 2015
Nu trebuie sa platiti CASS la vanzarea imobilului, se plateste doar impozit pe venit 3% pentru imobile detinute mai putin de 3 ani si 2% pentru imobile detinute de peste 3 ani.
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
Cabinet Expert Contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass de 5,5% dividende MonicaForneo MonicaForneo Bună ziua, V-as fi recunoscătoare daca m-ati ajuta sa ma lamuresc intr-o privinta. Detin un SRL impreuna cu sotul meu. Nu suntem salariati la firma ... (vezi toată discuția)
Impozit 5.5% cas pe vanzare locuinta primavaradin07 primavaradin07 Buna ziua, detin un mic apartament de 2 camere si doresc sa-l vand pentru a cumpara o casuta la tara si a ma muta definitiv acolo. Nu lucrez nicaieri, doar ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii aylyn87 aylyn87 Buna ziua, Vreau sa inchiriez apartamentul unei societati cu 600ron/luna,stiu ca trebuie sa il declar la administratie, trebuie sa platesc impozit si ... (vezi toată discuția)