avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass de 5,5% la vanzarea unui imobil?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass de 5,5% la vanzarea unui imobil?

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa platesc la cass 5,5% din valoarea de vanzare a unui imobil ?, daca este imobilul pe mine si pe sotie trebuie sa platim cass amandoi? suntem angajati.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 20:30, 15 Ianuarie 2015
Nu trebuie sa platiti CASS la vanzarea imobilului, se plateste doar impozit pe venit 3% pentru imobile detinute mai putin de 3 ani si 2% pentru imobile detinute de peste 3 ani.
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
Cabinet Expert Contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass de 5,5% dividende MonicaForneo MonicaForneo Bună ziua, V-as fi recunoscătoare daca m-ati ajuta sa ma lamuresc intr-o privinta. Detin un SRL impreuna cu sotul meu. Nu suntem salariati la firma ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii aylyn87 aylyn87 Buna ziua, Vreau sa inchiriez apartamentul unei societati cu 600ron/luna,stiu ca trebuie sa il declar la administratie, trebuie sa platesc impozit si ... (vezi toată discuția)
Impozit 5.5% cas pe vanzare locuinta primavaradin07 primavaradin07 Buna ziua, detin un mic apartament de 2 camere si doresc sa-l vand pentru a cumpara o casuta la tara si a ma muta definitiv acolo. Nu lucrez nicaieri, doar ... (vezi toată discuția)