avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contracte de munca

Buna seara,

Va rog sa-mi spuneti cate contracte de munca pe perioada determinata pot face unui angajat si care este perioada cea mai scurta.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 16:06, 16 Ianuarie 2015
Maxim 3 c.i.m. pe durata determinata se pot incheia cu o persoana fizica.

Durata unui astfel c.i.m. poate fi si de o zi.
multumesc !
Buna ziua,

Ptr. o singura zi cum trec pe contract durata concediului ?
Va multumesc !
Nu prea aveti ce sa treceti ca perioada de CO.
Dar important este sa pot face pe-o singura zi.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna bmarcela bmarcela Buna ziua, As dori sa imi spuneti daca se poate care ar fi numarul de zile de CO de care ar trebui sa beneficiez daca am lucrat de pe data de 23 octombrie ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata peugen peugen Buna ziua, Sunt angajata a Directiei de Asistenta sociala a jud. Hd. lucrand la un camin de batrani ca bucatareasa.Problema care o ridic eu este ca lucrez in ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii la acelasi angajator Pago Pago Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: o persoana are calitatea de sofer si coordonator transport la acelasi angajator (art 35 Codul muncii am ... (vezi toată discuția)