avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum scap de RCS-RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum scap de RCS-RDS

Buna seara, am un abonament de 10 ani la ei, in decembrie am fost sa-i intreb daca pot avea si eu ceva reduceri la abonament (internet,tv,stik internet,telefon fix si acel telefon mobil care la oferit cu ani in urma gratis =86lei.luna), ce e foarte important este ca prin ''teancul'' acela plin de reduceri de 50% am platit acum 114 lei.. mi sa introdus si un abonament de telefonie mobila de 5E fara stirea mea, daca va uitati peste acte nici nu-ti dai seama ca e un abonament de telefonie mobila! idea e ca eu nu doresc acel abonament drept dovada nu am telefon si nici cartela de la ei, am fost la ei cu plangeri verbale ca nu doresc abonament mobil, si zic ei: ai semnat deci platesti X-(, cum reziliez definitiv tot abonamentul cu ei, cum fac reclamatie la opc, cum scap de ei?
Cel mai recent răspuns: stelik2k6 , utilizator 22:40, 15 Ianuarie 2015
Ce sa reclamati la OPC, ca ati semnat contractul fara sa cititi ce scrie in el sau ce? Ca nu va reziliaza RCS contractul pe "plangeri verbale"?
am fost la ei sa-mi inchida acel abonament de tel.mobil, si m-au pus sa fac o sesizare de mana cu ce sa intamplat, am vb si la telefon cu un agent de situatie si toti vb aceasi limba sa platesc pe 2 ani! ori eu nu vreau sa platesc ceva ce nu vreau.
ca atare vreau sa inchit tot abonamentul fara sa platesc penalitati si alte aberati.
Actionati in baza acestei legi :
[ link extern ]
Faceti cerere si invocati legea respectiva.
stelik2k6 a scris:



ca atare vreau sa inchit tot abonamentul fara sa platesc penalitati si alte aberati.


Pai nu prea merge sa inchideti tot abonamentul ,deoarece initial tot dvs ati materializat actul de vointa si ati semnat
un abonament de 10 ani la ei

Puteti sa inchideti tot abonamentul,numai in situatia in care achitati c/v prevazuta in contractul initial...
adica cea de 4/2013

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Contract firma de cablu/internet violeta77 violeta77 Am semnat un contract de furnizare servicii telefonie fixa+mobila+internet cu RDS/RCS in temeiul caruia trebuia sa primesc pentru partea de telefonie mobila un ... (vezi toată discuția)
Abuz companie de telefonie mobila ? Adrian_1978 Adrian_1978 Vreau sa inchid un abonament de telefon mobil, dar sa pastrez numarul de telefon pe cartela prepay, insa compania respectiva refuza sa-mi pastreze ... (vezi toată discuția)