avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum scap de RCS-RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum scap de RCS-RDS

Buna seara, am un abonament de 10 ani la ei, in decembrie am fost sa-i intreb daca pot avea si eu ceva reduceri la abonament (internet,tv,stik internet,telefon fix si acel telefon mobil care la oferit cu ani in urma gratis =86lei.luna), ce e foarte important este ca prin ''teancul'' acela plin de reduceri de 50% am platit acum 114 lei.. mi sa introdus si un abonament de telefonie mobila de 5E fara stirea mea, daca va uitati peste acte nici nu-ti dai seama ca e un abonament de telefonie mobila! idea e ca eu nu doresc acel abonament drept dovada nu am telefon si nici cartela de la ei, am fost la ei cu plangeri verbale ca nu doresc abonament mobil, si zic ei: ai semnat deci platesti X-(, cum reziliez definitiv tot abonamentul cu ei, cum fac reclamatie la opc, cum scap de ei?
Cel mai recent răspuns: stelik2k6 , utilizator 22:40, 15 Ianuarie 2015
mai exista ai alt ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Contract firma de cablu/internet violeta77 violeta77 Am semnat un contract de furnizare servicii telefonie fixa+mobila+internet cu RDS/RCS in temeiul caruia trebuia sa primesc pentru partea de telefonie mobila un ... (vezi toată discuția)
Abuz companie de telefonie mobila ? Adrian_1978 Adrian_1978 Vreau sa inchid un abonament de telefon mobil, dar sa pastrez numarul de telefon pe cartela prepay, insa compania respectiva refuza sa-mi pastreze ... (vezi toată discuția)