avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Necesitatea unei cereri de intoarcere la executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Necesitatea unei cereri de intoarcere la executare silita

Buna ziua,

Am un proces de contestare a executarii silite de catre CNADNR. Pe parcursul procesului CNADNR-ul isi recunoaste greseala. As dori sa stiu daca mai e nevoie de o cerere de intoarcere a executarii silite in cazul in care banii au ramas blocati la executorul judecatoresc ca urmare a acceptarii in prealabil de catre instanta a unei cererei de suspendare provizorie a executarii.

Cum pot reintra in posesia banilor?

P.S. In opinia celor de la BEJ ei au nevoie numai de sentinta prin care este anulat titlul executoriu.
Cel mai recent răspuns: iulian1986 , utilizator 01:21, 20 Noiembrie 2015
NU mai este nevoie de intoarcerea executarii silite.
Va multumesc pentru raspuns si confirmare. Sper ca si instanta sa fie de aceeasi parere desi la ultimul termen s-a pronuntat pentru necesitatea unei astfel de cereri si plata de catre mine a sumei de 50 lei taxe judiciare
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
Adyson1974, utilizator
cum ati procedat pentru a va inapoia bani? si eu am fost executat silit prin poprire tot pentru o amenda de la CNANDR mi sa luat 580 ron am formulat contestare la executare pe care mi sa admis. cum fac sa intru in posesia banilor trebuie sa formulez cerere de intoarcere executare silita? daca imi puteti raspunde va rog.
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2015
iulian1986, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare / suspendare recurs/ poprire Romeo Babias Romeo Babias HELP: am o speta la care astept o sugestie: clienta mea a pierdut in fond si apel, creditorul obtinand astfel titlul executoriu. Am facut recurs unde am ... (vezi toată discuția)
Ajutor! executare silita tarif despagubire rovinieta iulian1986 iulian1986 O sa va prezint situatia mea pe scurt. In noiembrie 2012 am fost surprins fara rovinieta pe autostrada catre Bucuresti. Anul acesta in luna iunie ma trezesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unei executari silite, mi-au blocat conturile, ... Cristibox1976 Cristibox1976 Buna ziua! In urma unei executari silite, mi-au blocat conturile, si mi s-a instituit poprire pe salariu. Am deschis imediat proces pentru anulare a acestei ... (vezi toată discuția)