avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ajutor! Executare silita tarif despagubire rovinieta
Discuție deschisă în Executare silită

Ajutor! Executare silita tarif despagubire rovinieta

O sa va prezint situatia mea pe scurt. In noiembrie 2012 am fost surprins fara rovinieta pe autostrada catre Bucuresti. Anul acesta in luna iunie ma trezesc acasa cu executare silita din parte BEJ Badiu Florin si Micu Constantin in valoare de 580 ron care ma obliga sa platesc suma aceasta in termen de o zi la sediul lor sau daca nu in contul lor. Toate bune si frumoase nici nu imi aminteam despre ce amenda este vorba , stau cu calm si ma informez pe net despre aceste tarife de despagubire citesc cateva seri si vad ca defapt ele sunt abuzive asa ca formulez o contestare la executare precizez ca eram in termenul in care o puteam formula. Formulez contestarea , platesc taxa de timbru mai dureaza vreo 2 apoi cei de la Cnandr Iasi formuleaza intampinare asupra contestatiei mele. Atac si aceasta intampinare pe care o depun la judecatoria galati. acum aproximativ o luna imi vine o instintare in posta ca cei de la BEJ mai sus precizati mi-au pus poprire pe cont si ca mi-au restras din cont suma de 580 ron. Acum treaba sta in felul urmator eu termenul de judecata l-am avut pe data de 16.11.2015 iar instanta sa pronuntat asa : Ora estimata: 09:00
Complet: CC.8
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia. Anulează formele de executare întocmite în dosarul de executare nr. 1802/2015 al Beja Micu Constantin şi Badiu Florin. Ia act că nu se solicită obligarea intimatei la plata cheltuielilor de judecată. Cu drept de a formula apel, în termen de 10 zile, începând cu data comunicării. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 16.11.2015.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 4381/2015 16.11.2015
Intrebare . Cum procedez sa imi recuperez banii pe care executorul mi i-au retras?va rog daca ma puteti ajuta. Din cate vad eu deduc ca am castigat si mi sa admis contestatia.
Cel mai recent răspuns: iulian1986 , utilizator 21:22, 19 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
nu stiu exact cum trebuie sa procedez?
~ Conținut șters la cerere ~
si cam cum trebuie sa sune o astfel de actiune si cam cat dureaza?
e o procedura asemanatoare ca chemarea in judecata? iar taxa de timbru etc...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronunțare Popacristian09@yahoo.ro Popacristian09@yahoo.ro Am avut pronunțarea și aș vrea să știu ce mai urmează sau daca trebuie sa mai fac ceva , cum pot legal sa anunt banca sa imi deblocheze contul. ... (vezi toată discuția)
Necesitatea unei cereri de intoarcere la executare silita Adyson1974 Adyson1974 Buna ziua, Am un proces de contestare a executarii silite de catre CNADNR. Pe parcursul procesului CNADNR-ul isi recunoaste greseala. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)