avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot fi executat silit de catre cei de la EOs pentru o datorie la BCR daca nu am fost instiintat despre cesiune si aceasta sa facut fara acordul meu, iar BCR-ul a dat datele personale celor de la EOS fara acordul meu? Stiu ca conform art. 1578 noul cod civilal 1 lit a nu au drepul sa face cesiunea fara acordul meu. Intrebarea mea este cum pot sa ma apar si sa anulez executarea silita avand in vedere de cele spuse m-ai sus si de faptul ca in contractul de credit sunt trecut si acele comisioane ilegale ( de risc ,etc.) Am avut un credit de nevoi personale, dar din motive personale nu am putut platii ratele, acum sa inceput executarea silita din parte a celor de la EOS, as vrea sa stiu daca pot depune contestatie, referitor la modul de procedura executionala cat si ceea ce priveste titlul executoriu? Mentionez ca pana in prezent nu a executat silit nimic.Astept un raspuns Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:03, 16 Ianuarie 2015
Mai citiți o data art ala și vedeți unde scrie ca nu pot cesionarea fără acordul dvs. Ideea e ca unul din ei trebuie sa va comunice cesiunea.
E dreptul dvs sa faceți contestație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita eos ksi karlasofia karlasofia Buna ziua, In cazul unui credit de nevoi personale luat de la unicredit, declarat scadent anticipat, in 24.06.2016 s-a incheiat intre unicredit si eos ksi ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta fara notificare zax13 zax13 buna, am ajuns in situatia de a nu plati ratele la banca, credit ipotecar, am reluat plata ratelor dar cu restanta , mi s-a spus ca pot plati in continuare dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita din partea unui executor judecatoresc diana_sal diana_sal Buna ziua, in urma cu cateva zile am fost instiintata la serviciu de faptul ca s-a dispus din partea unui executor judecatoresc infiintarea unei popriri ... (vezi toată discuția)