avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Facturi emise fictiv
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Facturi emise fictiv

am cumparat o firma de la o cunostinta fara sa verific iar el pentru ami arata ca firma lui are profit a emis facturi fictive pe care lea inregistrat in balanta fara ca eu sa stiu dupa care mia vinduto mie si mam trezit ca am de plata 200 milioane la stat.ce pot face pentru ami recupera banii de la fostul administrator deoarece am la contorul facturilor facturile de culoare rosie si verde.il pot da in judecata?
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 17:44, 5 Februarie 2015
Pentru emiterea de facturi falese faceti o reclamatie la parchet, politie, la Administratia Judeteana a Finantelor Publice.
Poate un pic mai multa atentie la ... gramatica!
Un minim respect se impune.
Fara suparare!

Acest site permite ca intr-un interval de 30 de minute sa iti reformulezi frazele necizelate gramatical.
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2015
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
La ce anume" fraze necizelate" va referiti d-le amvirdan?
iancuion a scris:

am cumparat o firma de la o cunostinta fara sa verific iar el pentru ami arata ca firma lui are profit a emis facturi fictive pe care lea inregistrat in balanta fara ca eu sa stiu dupa care mia vinduto mie si mam trezit ca am de plata 200 milioane la stat.ce pot face pentru ami recupera banii de la fostul administrator deoarece am la contorul facturilor facturile de culoare rosie si verde.il pot da in judecata?

La ce e bolduit sa fiti atenta. Cred ca Dl Amvirdan la asta s-a referit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet plata caldurii din tevi ilierodica ilierodica Buna ziua Sunt debransata de la RADET din 2002 legal cu personalul lor .Problema este ca locuiesc la ultimul etaj si nu trebuia sa-mi desfiinteze ... (vezi toată discuția)
Hartuita si amenintata de un politist tyunya tyunya Buna ziua in urma cu un an pe aceasta vreme a inceput totul cu un domn politist din navodari nu vreau sa-i dau nume pentru ca rau se face usor iar bine se face ... (vezi toată discuția)
Compensarea platii lunare pentru montajul apometrului de apa calda pe teava de apa rece. amk1243 amk1243 Intrucat conform specificatiei tehnice furnizata de producator apometrul de apa calda functioneaza pentru temperatura apei in intervalul 30 -90 gr. C, iar cel ... (vezi toată discuția)