Buna ziua,
Am divortat in anul 2013, hotararea judecatoreasca fiind cu luna iunie 2013, devenind irevocabila in luna octombrie 2013. Prin hotararea judecatoreasca s-a stabilit stabilirea copilului la mine , autoritatea fiind comuna, pensie alimentara in cuantum de 1/4 din salar. Pana in luna iunie 2014 am locuit impreuna.
De la data hotararii judecatoresti si pana in prezent, nu am primit pensia alimentara pentru copil . Am solicitat la un birou de executare silita , executarea silita a tatalui in baza hotararii judecatoresti in luna iunie 2014. Pana in prezent din executarea silita s-a recuperat o suma de 200 lei. Mentionez ca tatal a lucrat in toata aceasta perioada si a deschis un proces prin care solicita stabilirea domiciliului copilului la el.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat , prin care sa opt demara proceduri legale pentru primirea pensiei alimentare, avand in vedere ca nici prin executarea silita nu reusesc sa recuperez suma restanta si nici sa primesc pensia alimentara curenta.
In calitatea lor de terti popriti sunt obligati sa dea curs popririi in baza art.786 Cpc.
In caz contrar se va proceda la validarea popririi in temeiul art.789 Cpc in instanta, hotararea astfel pronuntata constituind titlu executoriu impotriva tertului poprit (societatea la care lucreaza tatal).