avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Efectuare studii bugetate de stat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Efectuare studii bugetate de stat

Buna ziua,

Am absolvit o facultate particulara cu taxa(3ANI) si m-am inscris la un master(2 ANI) de stat dar inca nu l-am absolvit(adica am ramas cu 3 restante + disertatia). Si mai am si o abandonare de ciclu complet de studii superioare de lungă durată de stat(4ANI), adica in primul an am renutat.
Intrebarea mea este: MAI POT EFECTUA UN CICLU DE STUDII DE STAT COMPLET DE 2 ANI?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ywyonut2007 , utilizator 15:09, 16 Ianuarie 2015
De ce nu !
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2015
ContSters331913, utilizator
Va intreb,deoarece trebuie sa atasez la dosarul de inscriere o declaraţie notarială din care să rezulte că nu a mai beneficiat de finanţare de la buget pentru un program de studii universitare de licenţă (ciclu complet de studii superioare de lungă durată, studii universitare de licenţă sau o perioadă de studii).

Din punctual meu de vedere pot sa zic ca nu am beneficiat de un ciclu complet.:yes:
Asta e alta intrebare ! E vorba de, cu sau fara plata ?
fara plata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Statut juridic diploma de absolvire, inginer colegiu - 2001, legea 84/1995 Promoafaceri Promoafaceri Buna ziua! In urma unui curs sustinut la un furnizor de formare profesionala, comisia de examinare de la Autoritatea Nationala pentru Calificari, a constatat ... (vezi toată discuția)