avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare tranzactii cu actiuni
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare tranzactii cu actiuni

VA rog sa ma lamuriti ce trebuie platit de un cetatean roman rezident in Romania si angajat aici in cazul in care a obtinut venituri din tranzactii cu actiuni la o bursa din afara tarii (NYSE) Multumesc deosebit si anticipat

Alte discuții în legătură

Declaratie 200-titluri de valoare maria.ilcusiu maria.ilcusiu Bunza ziua Am si eu o intrebare poate reuseste cineva sa ma ajute. Am cistigat la bursa din romania o suma de bani din care mi sa retinut si virat un ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe veniturile din ue keloo keloo Buna, Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu impozitarea veniturilor din strainatate. Eu lucrez in UE (Olanda), cu un contract de munca ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman stabilit in ue, proprietar atat in ro cat si in ue (esp), unde platesc impozitul? betis betis Buna ziua, Sunt cetatean roman stabilit in Spania, unde detin si o casa. Posed proprietati in Romania, inchiriate, de unde imi asigur venitul (chirii). ... (vezi toată discuția)