avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... VECHIMEA IN MUNCA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

VECHIMEA IN MUNCA

Pentru o persoana nascuta la 11.03.1956 cu un stagiu de cotizare de 29 ani se pot adauga anii de grupa pentru a beneficia de pensie anticipata?
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:50, 23 Ianuarie 2015
1. Nu stiu in ce baza legala au procedat asa cei de la Casa de Pensii.

2. Ar fi bine sa intrebati si la Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP), pe email, la: petitii.sesizari@cnpas.org

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se considera armata (1973-1974) la pensie? StefanL1 StefanL1 Intre 08.iunie.1973 si 31.oct.1974 am fost militar in termen la UM din Constanta. Arma geniu, constructii industriale. Am lucrat pe santier, unitatea militara ... (vezi toată discuția)
Pensie nearadel nearadel sotia mea este nascuta in 13/01/1956 are lucrati in rominia 29ani si 11 luni din care 12 ani de grupa a 2 a iar in spania 1 an si 7 luni,saptamina viitoare ... (vezi toată discuția)
Calculul varstei de pensionare pentru grupa a 2-a de munca Miha303 Miha303 Ce vechime este necesara pentru a beneficia de pensie anticipata pentru o persoana (femeie) care a lucrat 16 ani, 11 luni si 9 zile in grupa a 2-a de munca, 6 ... (vezi toată discuția)