avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Producatori agricoli
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Producatori agricoli

Buna ziua! Ca producator agricol trebuie sa am registru jurnal, sa emit factura si sa am casa de marcat? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lummy , utilizator 17:51, 16 Ianuarie 2015
Nu. Va trebuie toate astea doar daca aveti activitatea pe un srl sau intreprindere individuala (pfa).
Va multumesc pentru raspuns! Dar eu ca producator agricol ce acte contabile trebuie sa intocmesc.La fel ca si o intreprindere individuala sau asociatie familiala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa de marcat, daca sunt if ? zcb zcb Buna seara, va rog sa -mi spuneti cum pot sa comercializez produse in piata, daca nu am casa de marcat si sunt IF(intreprindere familiala)? Se poate pe baza de ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 0111 - agricultra ioanpfa ioanpfa Bună ziua! Anul acesta am deschis un PFA - domeniul agricultură. Lucrez terenul personal + o mică parte prin contract de comodat de la bunicul meu. ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala anca0909 anca0909 Am infiintat o intreprindere individuala neplatitoare de tva cu domeniu de activitate comert online(lenjerii de pat).Intrebarea mea este daca pentru acest tip ... (vezi toată discuția)