Beneficiul contractului de inchirere poate reveni sotului mai indreptatit in caz de divort, insa daca sotiei i se incredinteaza copilul din casatorie in interesul acestuia este si atribuirea locuintei, chiar daca nu realizeaza venituri
Multumesc nu avem posibilitatea sa cumparam un spatiu sa locuim separat dar sotia are ca mostenire un apartament ma-s putea folosi de asta sa raman in casa ,este o casa de colonie sotia mai are 3 surorii si au un apartament de la mama lor.
buna ziua ,
apartamentul mostenit de sotie este numai al ei sau impreuna cu cele 3 surori asa cum spui ?
daca faci dovada ca este mostenire si este numai al sotiei poate ai noroc, dar altfel cum daca sunt 3 mostenitoare?
apoi daca sotia va obtine incredintarea minorului sigur va primi si beneficiul contractului de inchiriere .
asta e .....
Partaj
vladutzadana
bunha ziua. sunt in divort si dupa divort intentionez sa intentez partaj sotului.avem o casa in chirie si un apartament mostenit de la mama mea.cele trei ... (vezi toată discuția)
Divort
dianalipa
buna ziua.in urma cu o saptamana am intentat proces de divort sotului pt infidelitate.am o fetita de 11 ani ,eu nu am lucrat niciodata deci nu am nici un ... (vezi toată discuția)