avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cui ramane casa cu chirie la stat dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cui ramane casa cu chirie la stat dupa divort

buna sotia a bagat divortul avem un copil cu-i va ramane casa cu chirie la stat avand in vedere ca ea (sotia) nu lucreaza .
Beneficiul contractului de inchirere poate reveni sotului mai indreptatit in caz de divort, insa daca sotiei i se incredinteaza copilul din casatorie in interesul acestuia este si atribuirea locuintei, chiar daca nu realizeaza venituri
cel care o sa aiba copilul spre incredintare va obtine si casa .
Multumesc nu avem posibilitatea sa cumparam un spatiu sa locuim separat dar sotia are ca mostenire un apartament ma-s putea folosi de asta sa raman in casa ,este o casa de colonie sotia mai are 3 surorii si au un apartament de la mama lor.
buna ziua ,
apartamentul mostenit de sotie este numai al ei sau impreuna cu cele 3 surori asa cum spui ?
daca faci dovada ca este mostenire si este numai al sotiei poate ai noroc, dar altfel cum daca sunt 3 mostenitoare?

apoi daca sotia va obtine incredintarea minorului sigur va primi si beneficiul contractului de inchiriere .
asta e .....
multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2009
ContSters88308, utilizator

Alte discuții în legătură

Partaj vladutzadana vladutzadana bunha ziua. sunt in divort si dupa divort intentionez sa intentez partaj sotului.avem o casa in chirie si un apartament mostenit de la mama mea.cele trei ... (vezi toată discuția)
Divort dianalipa dianalipa buna ziua.in urma cu o saptamana am intentat proces de divort sotului pt infidelitate.am o fetita de 11 ani ,eu nu am lucrat niciodata deci nu am nici un ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, mai multe persoane cristi583 cristi583 Este vorba de un barbat in jur de 30 de ani, care a in cateva luni a convins 2 fete ca le iubeste, ma rog, ideea este ca a reusit sa le convinga sa ii dea in ... (vezi toată discuția)