avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... alcool la granita
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

alcool la granita

Pe data de 9 ianuarie am trecut granita in Ungaria pe la Bors,pentru a merge la lucru in Belgia ;la granita vamesii ungari au oprit microbusul si am fost controlati in bagaje ;eu aveam un litru de palinca si mi-a fost confiscata plus ca am platit o amenda de 20000 forinti adica 80 de euro;am chitanta si procesul verbal;ca mine au mai patit-o inca vreo 20 de calatori de la diverse masini;intrebarea e daca nu cumva a fost un abuz din partea vamesilor ungari si daca e asa ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:36, 17 Ianuarie 2015
Faceti onscrisoare catre vamesii romani si catre cei ungari la conducere.
Faceti sesizare dreptbabuz si sa va raspunda.
Nu inteleg care a fost problema...
Este obligatoriu ca alcoolul introdus in Ungaria sa fie declarat la vama, vezi [ link extern ]

Probabil ati fost amendat pentru incalcarea acestei obligatii (ati incercat sa treceti granita fara sa declarati alcoolul avut in bagaje).
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tuica de prune peste granita Sara.CD Sara.CD Buna ziua, ma puteti ajuta cu urmatoarele: Vreau sa plec in Italia si doresc sa duc 1-2 litri de tuica de prune de casa acolo, deci sticla nesigilata. ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors?? emanuellen emanuellen Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)
Declaratie vamala, cu sau fara canistra la 7 zile taobao taobao salut ! Detin o masina la care sunt proprietar si o procura facuta la alte 4 persoane soferi. Pe intreg teritoriul Europei (tara a carei membru suntem) ... (vezi toată discuția)