avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Chinezii s-au apucat (in sfarsit) de scrisori nigeriene
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Chinezii s-au apucat (in sfarsit) de scrisori nigeriene

Am primit un spam cu titlul "Bussness Propunerii" si cu urmatorul continut
"Atentie
Eu sunt Domnul Patrick KW Chan Director & Chief Executive Officer al financiare Hang Seng Bank Ltd, Hong Kong.
Am o propunere de afaceri lucrative de interes comun de a оmpartasi cu tine;
ea implica un transfer de o suma mare de bani.
Am dvs. de referinta оn cautare de cineva care mi se potriveste propus relatie de afaceri.
Daca sunteti interesat de lucru cu mine ma contactati prin e-mail meu privat (mrptrkchn@yahoo.com.hk) pentru mai multe detalii
Cвt mai curвnd un raspuns la aceasta scrisoare va fi apreciat.
"
Tentant, nu ? :happy:
Doamne fereste, este foarte tentant! Eu as incerca sa raman fara nici un ban sau fara casa, sa dorm pe urma sub pod! :stunned:#-o
Pentru un chinez,buna exprimare!
Numai eu nu primesc asemenea oferte "tentante".Mi-ar surade un transfer de bani...catre mine.
M-as razbuna pe criza,cu banii "curati" as incepe sa-mi construiesc casa.
Bine,apoi nu cred ca as dormi sub un pod.Cred ca as fi "putin" moarta sub el.:weg:

Fraza "Am dvs. de referinta оn cautare de cineva care mi se potriveste propus relatie de afaceri" imi da cateva pretioase indicii despre sintaxa limbii chineze. E superba :yeah:
De azi dimineata ma tot chinui cu un raspuns, insa se pare ca n-am inspiratie. Din cauza tensiunii cauzate de emotie si ganduri am raspuns astazi de doua ori la apel : "Lipsire reclamant, avocat reprezentand!"
Cred ca sunteti o comoara ,la "instanta" omului.
Astazi m-ati binedispus.:coffee:
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2009
ContSters76710, utilizator
Spamul descris de u.b.i.k. l-am primit si eu saptamana trecuta de 2 ori, pana acum am primit din Costa de Fildes, Nigeria si Canada. Scrisorile lacrimogene din Coasta de Fildes m-au asasinat 3-4 ani, dar acum..ooo... am salutat schimbarea au trecut pe ... business. :))

Sfat : nu le raspundeti nici macar in gluma, pentru ca in cel mai bun caz utilizeaza un email confirmat pentru vanzare adrese la pachet pentru news-letter. B-)
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2009
Oranina Dumitru, Contabil

Alte discuții în legătură

Banca ghana - inselaciune stefan2012 stefan2012 aseara am primit un mesaj pe skype de la un domn pe nume frank din ghana ca a zis urmatoarele:How are you today? My name is Mr. frank akrofi, I am regional ... (vezi toată discuția)
Oportunitati de angajare - adevarate sau fictive? Dorin_Iulian Dorin_Iulian Buna ziua! Am primit pe mail , in casuta spam urmatorul mesaj : \\"Eu Către Eu Iun 1 la 5:23 PM Buna ziua! Noua ne-a placut CV-ul dvs si am hotarat ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)