Am primit un spam cu titlul "Bussness Propunerii" si cu urmatorul continut
"Atentie
Eu sunt Domnul Patrick KW Chan Director & Chief Executive Officer al financiare Hang Seng Bank Ltd, Hong Kong.
Am o propunere de afaceri lucrative de interes comun de a оmpartasi cu tine;
ea implica un transfer de o suma mare de bani.
Am dvs. de referinta оn cautare de cineva care mi se potriveste propus relatie de afaceri.
Daca sunteti interesat de lucru cu mine ma contactati prin e-mail meu privat (mrptrkchn@yahoo.com.hk) pentru mai multe detalii
Cвt mai curвnd un raspuns la aceasta scrisoare va fi apreciat.
"
Tentant, nu ? :happy:
Eu in schimb primesc astfel de mesaje ciudate din parte bancilor Raiffeisen si Bancpost si nici macar n-am cont la ei. Plus ca utilizeaza de fiecare data alta adresa. Si de astea eu zic sa va feriti!
Buna.
Astfel de mesaje primesc si eu tot timpul.
Va recomand sa le stergeti fara a le deschide - exista posibilitatea ca acestea sa contina virusi.
Numai bine.
Laura Saed
Psihoterapeut
Consultant/Consilier Businesss
Virusurile sunt un pret prea mic pentru deliciile oferite de o scrisoare chinezo-nigeriana. M-a binedispus toata ziua.
Am mai primit una, mai delicioasa
:rofl:
Iata ce-mi scrie dl Patrick Chan in frumoasa limba romchineza.
Salutări de la tine, este de înţeles că s-ar putea să fie puţin mai receptiv pentru că nu ştiu de mine, dar am o propunere de afaceri lucrative de interes comun de a împărtăşi cu tine. Am dvs. de referinţă în căutare de cineva care se potriveste afacerea mea propunere. Permiteţi-mi să încep prin introducerea mine. Eu sunt Domnul Patrick Chan Director & Chief Executive Officer al financiare Hang Seng Bank Ltd. am o sugestie acoperită de afaceri pentru tine.
Am nevoie de tine pentru a va ajuta pe mine în executare un proiect de afaceri din Hong Kong pentru ţara dumneavoastră. Aceasta implică un transfer de o sumă mare de bani. Tot cu privire la această tranzacţie este legal făcut fără a se smuci. Vă rugăm să depună eforturi pentru a observa cea mai mare discreţie, în toate problemele privind această problemă.
Din momentul în care fondurile au fost transferate cu succes la contul dvs., noi vom participa la raportul care urmează să fie aprobate de ambele dintre noi. În cazul în care sunteţi interesat vă rugăm să trimiteţi următoarele detalii pentru a lovi cu piciorul-a începe acest proces;
Numele complet
Adresa, Naţionalitate
Vârstă, sex, Ocupatia Marital Statuia,
Privata numărul de telefon, numărul de fax privat.
Eu voi prefera să ajungeţi la mine pe privat adresa de e-mail: (patwkkchan@yahoo.com.hk) şi, în final, după care le-am cu ce trebuie să furnizeze mai multe formaţiuni în legătură cu această operaţie. Vă rugăm, dacă nu sunteţi interesat de a şterge acest mesaj şi nu vanatoare de mine pentru că eu sunt punerea mea carieră şi viaţa de familia mea în joc cu acest venture. Deşi aventurat nimic nu este nimic de câştigat. Cât mai curând un răspuns la această scrisoare va fi apreciat.