avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Ce diferenta trebuie sa dau angajatorului?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Ce diferenta trebuie sa dau angajatorului?

Buna seara
am un salariul de 1700 lei doresc sa fac un imprumut si am cazut de acord cu angajatorul sa platesc diferenta pana la 2300 lei.Puteti sa-mi spuneti care este diferenta pe care trebuie sa o dau angajatorului?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:34, 18 Ianuarie 2015
exista pe internet simulatoare de calcul al salariilor.
Nu ma pronunt la intrebare pentru ca nu imi este prea clara ....
2300 lei este brutul ?

Daca da, aveti aici un calculator de salariu
- pentru brut 1700 lei
[ link extern ]

- pentru brut 2300 lei
[ link extern ]

Faceti diferenta intre sume si va da ceea ce trebuie sa mai dati angajatorului !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza salariul net din total brut Floarea Cring Floarea Cring Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza salariul net din total brut. Ex. net:1.187-1.193 ron si bonuri de masa. Bonurile de masa sunt in functie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori daca imi puteti spune cat trebuie sa ia in ... Anchi83 Anchi83 Buna ziua.As dori daca imi puteti spune cat trebuie sa ia in mana un contabil primar si cu o persoana in intretinere.Va multumesc pentru informatii. (vezi toată discuția)
Calcul contributii tichete de masa larisarazvan larisarazvan Buna ziua pe fluturasul de salariu este urmatoarea formula de calcul: salariu net:2000 lei, spor vechime 10%-300 lei(sa zicem) si 160 lei contravaloare ... (vezi toată discuția)