avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata partiala a ratei la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata partiala a ratei la banca

Buna ziua
Daca platesc numai jumatate din rata lunara la un credit ipotecar , banca ma poate executa silit pe perioada rambursarii?
Poate sa declare creditul scadent sau sa l cedeze unei firme ?
Cum voi fi obligat la plata restantelor?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:22, 18 Ianuarie 2015
Cand se vor aduna 2- 3- 4 rate restante, creditul va fi declarat scadent anticipat, se va executa imobilul si veti ramane sa platiti suma cu care veti ramane dator, se va recupera si aceea prin poprire pe vinituri si/ sau vanzarea altor bunuri aflate in proprietatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar didi98 didi98 Daca rata la un credit ipotecar e de 550 euro lunar si se achita doar 300 euro lunar.Ce se poate intampla? (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)