avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare Banca

Am mai pus odata problema mea pe forum, dar inca nu am rezolvat cazul. Casa proprietate personalaeste girata la firma parintilor care au o linie de credit la Banc Post. in urma decesului tatalui meu firma nu mai merge. Problema este ca rata este foarte mare si nu pot sa platesc rata eu si nici firma nu o pot inchide din cauza acestui credit. Ce ma deranjeza si mai mult este ca acum creditul este mai mare decat atunci cand lam luat. Eu platesc si eu cat pot pe luna in jur de 2000 de lei. el este de 4000 lei pe luna. Daca aveti idee cui sa ma adresez. Am vorbit cu doinavocati dar nu miau dat niste raspunsuri clare. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:24, 18 Ianuarie 2015
Ce anume raspunsuri clare doriti? Ca nu am inteles care este intrebarea. Si la cine ati vrea sa va adresati si pentru ce anume.
Ati girat pentru un credit, trebuie sa platiti.
Si nu inteleg cum de este creditul mai mare acum decat atunci cand a fost contractat.
Este luat intr-o moneda straina si leul s-a depreciat intre timp? Asta e situatia?
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2015
Cristina Pielmus , Avocat
Pt ca nu ati platit cat trebuia la timp, se aduna penalitati, adaugandu-se la datorie, care desigur, creste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit scadent- rate neplatite simonacordos simonacordos In 2007 am luat un credit de la o banca in valoare de 19.000 lei,in acel moment aveam loc de munca si nu eram casatorita.De la banca am primit un grafic de ... (vezi toată discuția)
Sunt girant stupineany stupineany AM O MARE PROBLEMA. Sunt girant la o persoana care nu plateste ratele. Persoana in cauza detine un apartament+ alte bunuri. Eu sunt chirias dar am ... (vezi toată discuția)
Actualizare cu rata inflaþiei vmd21 vmd21 Printr-o sentinţă civilă am câştigat restituirea sumelor achitate ca şi comision actualizate cu rata inflaţiei. Banca printr-o adresă îmi comunică ... (vezi toată discuția)