Tatal meu decedat detinea un certificate de mostenitor emis 1966 pe baza renuntarii la succesiune a fratilor lui dupa moartea bunicului meu in care este specificata si sotia defunctului.
In anul 1972 are loc un partaj voluntar intre tatal meu si sotia defunctului.
In 1984 a murit sotia defunctului, tatal meu ramanad unic mostenitor.
Deoarece tatal meu nu a inregistrat aceste acte la primarie, in 1996 titlul a fost emis pe numele defunctului in care sunt mentionati mai multi mostenitori(fratii tatalui meu).
Daca merg acum la primarie cu actele ce nu au fost inregistrate am vreo sansa sa ies din indiviziune?
Nu cred ca mai rezolvati ceva la primarie ci doar in instanta. Primaria nu mai elibereaza certificate de mostenitor, sau cel putin asa stiu eu. Dar in instanta pot fi indreptate toate aceste erori. Sotia defunctului nu a avut niciun mostenitor?
Iesire indiviziune
MITI78
Cum pot deveni proprietarul casei in care a locuit tatal meu avand urmatoarele documente¨: -Titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in care mai apar ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune.
MITI78
Cum pot deveni proprietarul casei in care a locuit tatal meu avand urmatoarele documente¨: -Titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in care mai apar ... (vezi toată discuția)