avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscriere diploma in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscriere diploma in cartea de munca

am carte de munca facuta inainte de a termina masterul! intre timp am terminat cu scoala absolvind! angajatorul nu vrea sa-mi treaca aceaste studii in cartea de munca.nu crede ca e bine asta! este normal? este vreo problema?va multumesc anticipat
Angajatorul tău nu cunoaste prevederile Decretului nr. 92 / 1976 privind Carnetul de muncă. Art. 6 al acestui act normativ:" alin. 1. Modificările intervenite în executarea contractului de muncă, după întocmirea carnetului de muncă se înscriu în acesta în termen de 15 zile de la data producerii lor.
alin. 2. În termenul prevăzut la alin. 1 socotit de la data prezentării actului se înscriu si schimbările intervenite în ceea ce priveste starea civilă, PREGÃTIREA SCOLARÃ SI PREGÃTIREA PROFESIONALÃ A TITULARULUI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca gabita2000 gabita2000 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Pe cartea de munca angajatorul este obligat sa treaca calificarile (studiile)pe care le are angajatul sau? (vezi toată discuția)
E valabila la angajator adeverinta de absolvire? mirela_74 mirela_74 am si eu o neclaritate.....angajatorul meu nu vrea sa-mi ia in considerare studiile de master pe motiv ca am adeverinta de absolvire nu diploma de absolvire si ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca mircea gabor mircea gabor buna ziua,am incetat activitatea la o firma din buc,si mi sa spus ca pentru c.m sa ma duc sa o iau de la itm sector 2, pentru ca ei nu au peste 100 de angajati ... (vezi toată discuția)