Buna seara, doar la posibilitatea de a-mi sigila caloriferele, cu sau fara acceptul vecinilor, cei de la Dalkia sunt de acord dar numai cu acceptul asociatiei, implicit al vecinilor, deci ar trebui sa gasesc o solutie sa primesc aprobarea, altfel o sa ajung cu restande mai mari si greu de acoperit, am plecat din Ploiesti deoarece nu aveam de trei ani decat eu servici, la peste 50 ani e greu de gasit servici. Cat despre restenta si penalitati nu am nici o pretentie, se foloseste de maximul prevazut de lege deci e legal si imi asum intarzierile, nu ai cum din 800 lei sa le faci pe toate, mai ales ca sotia are si o fracutra tripla la picior si de anul trecut a fost gasita cu virusul hepatiteiC, deci alt tratament, iar eu hipertensiv, ce sa mai spun .
Nici Adunarea Generala, comitetul, presedintele, administratorul, nu au dreptul sa scuteasca un proprietar de anumite plati, in dauna altor proprietari, ar fi cea mai mare gresala pe care ar putea sa o faca cineva, s-ar crea un precedent foarte periculos, o sa stea administratorul si presedintele sa sigileze si sa calculeze cum pleaca cineva o saptamana, o luna sau un an!
Cine are proprietate trebuie sa suporte si costurile, daca ati locui la curte, cum va ingrijeati casa?
Presedintele nu stie ce vorbeste cand se leaga de datoria pe care o aveti, una este datoria, alta debransatul ilegal, daca aveati plata in avans la cotele de intretinere, tot nu are voie sa va scuteasca.
Stimate domnTHRAN, se pare ca nu ati citit bine postarea mea si o sa reiau poate o sa intelegeti, dar pe scurt.
- am plecat din acel apartament, deci nu locuieste nimeni 3 ( trei) ani. am fost la furnizorul de caldura si mi-a aprobat debransarea dar NUMAI DACA SUNT VECINII DE ACORD . Ca sa fiu si mai clar, la prima discutie, au fost de acord deoarece este simplu, nu-i avantajeaza dar nici dezavantajeaza ca eu opresc caldura, este mai putin agent consumat, deci mai putine costuri, asa mi-au explicat cei care furnizeaza caldura, nu presedintele. Pe fata, presedintele s-a declarat de acord, dar cand am mers cu formularul primit de la Dalkia sa semneze, vecinii mi-au spus ca presedintele nu e de acord, deci un magar. Acum va intreb, poate sunteti specialist si stiti, cu ce influenteaza ca eu opresc LEGAL caldura, daca imi puneam centrala nu era acelasi lucru? Apoi vad ca va pricepeti, LEGEA spune ca pot fi scos de la platile comune daca nu locuiesc mai mult de 15 zile, deci presedintele trebuie sa faca o multime de calcule in minus cat eu nu locuiesc acolo, citez :
- nu au dreptul sa scuteasca un proprietar de anumite plati, in dauna altor proprietari, ar fi cea mai mare gresala pe care ar putea sa o faca cineva, s-ar crea un precedent foarte periculos, o sa stea administratorul si presedintele sa sigileze si sa calculeze cum pleaca cineva o saptamana, o luna sau un an!
Cine are proprietate trebuie sa suporte si costurile, daca ati locui la curte, cum va ingrijeati casa? - deci au sau nu dreptul sa suporte alte costuri daca eu nu stau acolo ? adica gunoi, femeie de servici, apa, instalator, etc., nu sunt cheltuieli care se imparta la mai putini daca nu stam acolo ?
Deci va doresc in incheiere sa ajungeti in situatia mea si sa va vad ce faceti, o sa luati pozitia ghiocelului si aplecat sa va taie capul sau o sa va luptati cu sistemul cand o sa aveti 8-900 lei in casa pentru medicamente mancare si altele, plus o rata de 300 lei ?
Pentru apartamentul meu , eu vreau sa platesc, dar ce este corect, iar daca se poate opri caldura, si repet, FURNIZORUL A FOST DE ACORD, deci implicit la asociatie o sa vina mai putina caldura , mai putine costuri, de ce nu? Daca sunt mai putine costuri cu ce influenteaza intretinerea celorlalti, eu stiu ca daca beau 1 litru de apa, atat platesc, nu mai mult, asa si cu caldura, daca se consuma 500 de unitati nu o sa platesc 600, sau asa o fi in tara asta, doar obligatii, drepturi .....