Ideea este ca eu în momentul în care am achiziționat apartamentul era prea târziu pentru a ma putea debransa de la termoficare, am avut nevoie de aprobarea asociației pentru a-mi putea pune sigiliile aprobare pe care am primit-o prin semnarea protocolului unde specifica ca nefiind debrasanta si punând sigiliile pe calorifere sunt obligata sa platesc 30% din consumul integral restul de 70% urmând sa se imparta celorlalți care nu-s debransati, administratorul a citit protocolul în fata mea si a spus ca asa v-a face pana luna asta cand s a oprit caldura o sa plătesc 30%. Greseala administratorului a fost ca nu a depus actele întocmai cum era specificat în protocol si acum nu mai poate sa distribuie banii celorlalți proprietari pentru ca își v-a pune mai multe persoane în cap asa ca prefera sa ma 'chinuie' doar pe mine, Diferenta la factura de termoficare se vede în loc de 1500lei pe apartament acum le vin în jur de 1200lei pentru ei este mai ok pentru mine nu ca eu plătesc caldura desii nu o folosesc. Am fost la primărie la persoana care se ocupa de asociația respectiva și a spus sa ne întâlnim și sa ajungem la un acord dar doamna administrator s-a dat 'pierduta nu răspuns la mesaje la apeluri...m-a indrumat cineva sa fac o cerere scrisa cu toate actele pe care I le-am dat si mi le-a aprobat in care i-am dat termen 10 zile sa imi recalculeze acum vad ca nu mi-a mai pus 1200lei ci 600lei deci se poate...cota parte pt ceilalți era de 3lei acum vad ca le-a pus 9lei sunt 6 scari a cate 20 de apartamente...deci si asta se poate
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Daca le aveați scoase nu consumați nimic în mod clar.
De pilda, dacă aveați centrala pe gaz.
Fiind sigilate situatia este mai complicata.
Trebuia sa contestați în scris cotele de întreținere.
Asociația are sarcina de a dovedi ce ati consumat.
București 2023