avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare declaratie 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare declaratie 200

in declaratia 200 la un PFA la cheltuieli deductibile pct.2.1contributii sociale obligatorii in afara de cas si cass se trece si impozitul
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:55, 18 Ianuarie 2015
Nu pentru ca acea cheltuiala cu impozitul pe venit nu e o cheltuiala deductibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sistem real - plata cas si cass se trece in registrul de incasari si plati? DianaGherea DianaGherea Sunt PFA in sistem real. Nu am angajati. Plata CAS SI CASS se trece in registrul de incasari si plati? Plata CAS este cheltuiala deductibila? Dar plata CASS ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitortva, completare decl. 200 ivanescustefan ivanescustefan Buna ziua, Am un PFA neplatitor de TVA la care se platesc doar impozit si CASS. Este prima data cand trebuie sa completez declaratia 200 si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Contribuții sociale + impozit anual Oananm Oananm Buna ziua, Am un pfa domeniu de activitate comert cu amanuntul.trebuie sa depun decl.200 si nu stiu unde sa inadrez (Contributii sociale cas si cass + ... (vezi toată discuția)