avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intelegere notar succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intelegere notar succesiune

Daca toti mostenitorii unui defunct merg la notar si semneaza o declaratie prin care sunt de acord ca fiecare sa isi ia partea lui din avere care sunt pasii urmatori?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 00:16, 19 Ianuarie 2015
Mergeți la notar si va îndruma ptr ca trebuie deschisă succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune rocsy77 rocsy77 buna ziua,as dori si eu niste informatii referitor la o posibila succesiune,tatal meu a decedat in urma cu 6 ani,mama fiind urmasa nu a dezbatut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala intre frati vitregi ContSters126916 ContSters126916 Am o sora vitrega din a doua casatorie a tatalui.Cum relatia dintre noi a fost una superficiala,am preferat sa stau in umbra,pentru a nu dauna relatiei tatalui ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune magda popescu magda popescu Buna ziua! Peste 1 luna expira cele 6 luni in care putem face declaratia pt. acceptare succesiune . Este obligatoriu ca apoi dezbaterea succesiunii sa se ... (vezi toată discuția)