avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Idee inovatie : sistem securitate anti accident
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Idee inovatie : sistem securitate anti accident

Intrebare: unde gasesc acel profesionist care sa faca pentru mine ceea ce impresarii fac pentru artisti si sportivi?
Ideea este extraordinara si aplicabila la autoturisme. Nu am cunostinta sa existe pe piata deci s-ar putea sa fie brevetabila.(nu sint sigur deoarece am patit sa lucrez la idei deja brevetate). Detin 4 brevete si un certificat de model care "vorbesc" despre mine. Faptul ca s-ar putea salva vieti ma obliga sa ma implic mai mult. Lipsa fondurilor nu ar trebui sa constituie o piedica. As face publica ideea si numai de dragul de a fi recunoscuta paternitatea unui roman. Se presupune ca inventatorii isi pot purta singuri de grija. Nu este cazul meu: sint deja un balast pentru ai mei si nu vreau sa fac cheltuieli care afecteaza familia. Nu are rost sa fac pe Hristos! Crezul meu este ca ofer suficient pentru ca societatea sa riste impreuna cu mine: eu pun "sclipirea" unei solutii si munca de doua zile pentru a o vedea pe hirtie Iar societatea risca 500 euro ce inseamna reprezentarea legala in fata OSIM si taxele de inregistrare a cererii. Nu sint cersetor deoarece ofer mai mult decit primesc. Da, e complicat, era mai simplu daca eram "doar" cersetor
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 19 Ianuarie 2015
Bocancea Ioan, Alte profesii

Alte discuții în legătură

Drepturile de autor pentru web-site Lady26 Lady26 As dori sa intreb cum se completeaza un forumular de la Orda pt drepturile de autor a unui web site.Din cat am citit nu se protejeaza ideile sau conceptul,ci ... (vezi toată discuția)
Proprietate intelectuala despada despada Buna ziua tuturor ! Intrebarea mea pt oricine are bunavointa de a imi oferi un indiciu , tine de brevete de inventie ( legea 64/1991 republicata 2002 ) , ... (vezi toată discuția)
Romanii au ajuns bataia de joc a europei IONITAGRIGORELUCIAN IONITAGRIGORELUCIAN Austriecii ne faceau la inceputul anilor 90 \"mancatori de lebede\". Acum francezii ne iau peste picior de cate ori au prilejul. Romanii au ajuns in ultimii ... (vezi toată discuția)