avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... unde in lege sau macar in ordinele ANAF scrie ca ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

unde in lege sau macar in ordinele ANAF scrie ca adeverinta de venit se scoate de la administratia domiciliului fiscal

Nu scrie nicaieri ca in cazul unei adeverinte de venit care face obiectul dreptului la informatie nu a obligatiei de a plati taxe si impozite aferenta domiciliului fiscal art. 31 din Codul de procedura fiscala 2014, mi se elibereaza obligatoriu adeverinta de venit doar de administratia unde am domiciliul din buletin. Precizez ca ultimul domiciliu cunoscut (domiciliu flotant) il am in provincie si nu in capitala, si din provincie vreau sa scot adeverinta de venit, cu mentiunea ca am primit adeverinte de venit inainte astfel, si nu-mi spune nimeni ce s-a schimbat. Unde scrie obligatia mea sau a functionarului ANAF sa ma impiedice sa scot o adeverinta de venit in functie de domiciliul fiscal?

Am cercetat Ordinul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala(ANAF) nr. 193/2009 pentru aprobarea modelului si continutului formularelor "Adeverinta de venit" si "Cerere de eliberare a unei adeverinte de venit" pentru persoane fizice.
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 109 din 24.02.2009.
[ link extern ]

si

domiciliul fiscal in Codul de procedura fiscala 2014
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Schimbare locatie cristianna31 cristianna31 buna ziua,am facut cerere de schimbare locatie de la apartamentul sotului care este adresa mea pe buletin(sector 5) la casa mea si a mamei (sector 4)sa stau o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Troy74 Troy74 Bună ziua Am cumparat o masină, eu am buletinul de Sibiu unde lucrez și stau în chirie, locuință am in Hunedoara propietate personală, intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Inscriere pfa administratie financiara/depunere formular 220 iulia1954 iulia1954 Buna ziua, In urma infiintarii unui PFA, legea spune ca trebuie sa ma inscriu la administratia financiara in termen de 15 zile. Ceea ce am si incercat sa ... (vezi toată discuția)