avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii de depus la sfarsit de an
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii de depus la sfarsit de an

Buna ziua,detin o II cu norma de venit (magazin alimentar)...doresc sa stiu daca la sfarsit de an trebuiau depuse ceva formulare la finante .Am sunat sa-i intreb si au zis ca daca mai sunt angajat in alta parte sa merg cu o adeverinta de la celalalt loc de munca sa o depun ca sa nu imi vina acasa sa platesc la pensii si pe II si pe celalalt loc de munca?
o sa imi vina acasa o noua decizie cum am avut pe 2014 ca sa stiu ce am de plata ?
Cu registru de casa trebuie sa merg la finante sa vada daca am depasit pragul de 60000 euro?
Au zis ca doar in luna februarie trebuie depuse ceva formulare

Alte discuții în legătură

Buna ziua! soțul meu a lucrat un an și doua luni cu contract ... zavatelori89@gmai.com zavatelori89@gmai.com Buna ziua! Soțul meu a lucrat un an și doua luni cu contract individual de munca la o firma ce se ocupa cu foraj, făcea puțuri de apa! Șeful i-a ... (vezi toată discuția)
Ajutor -finantele au cerut angajarea raspunderii conform art.138 din legea 85/2006 marius2024 marius2024 Buna ziua, Vin cu o problema cu care ma confront acum. Eu sunt plecat de 5 ani din tara si am fost anuntat acum ca : Finantele mi-au cerut .....Angajarea ... (vezi toată discuția)
Platesc sau nu tva? mihai_cu mihai_cu Buna, Am o intrebare cu privire la TVA! Eu sunt PFA la norma de venit in IT (software) si imi desfasor activitatea in afara tarii, pentru o firma din ... (vezi toată discuția)