avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Rcs-rds societate comerciala
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Rcs-rds societate comerciala

Buna ziua,
Anul trecut am incheiat un contract cu Rcs-rds la un punct de lucru valabil 2 ani. Tot anul trecut am inchis punctul de lucru si am depus in decembrie o cerere de reziliere a contractului la care am atasat si dovada inchiderii punctului de lucru de la Registrul Comertului. In ianuarie am primit raspuns ca nu pot inchide contractul decat daca platesc penalitatii.
Vreau sa stiu daca este legal.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 22:38, 19 Ianuarie 2015
Daca in contract este prevazuta o astfel de clauza (si este) este perfect legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcs & rds wunnfer wunnfer Buna ziua as dori sa reziliez un contract semnat pe 28.02.2010 cu firma rcs rds, serviciul de internet + internet mobil, am fost client Airbites cu ei am ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)