avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Paza Padurii Obligatorie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Paza Padurii Obligatorie

Buna ziua,

Este paza padurii obligatorie? Mai ales cand nu este efectuata cum stipuleaza contractul.
Daca nu este obligatorie cum se poate refuza aceasta plata? Se pare ca un ocol silvic este mai presus decat propietarul padurii in aceasta tara.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Legea silvica anduteo anduteo As vrea sa stiu daca organele de politie insotite de alte persoane au voie sa intre fara acordul meu in padurea aflata in proprietate privata. ... (vezi toată discuția)
Furt de arbori din padurea mea ! bĂtaie de joc la adresa proprietarilor ... carolina21000 carolina21000 FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR DE PĂDURI ! Codul Silvic e o bataie de joc la adresa propietarilor de paduri. Eu am ... (vezi toată discuția)
Padure dumitracheioana1959 dumitracheioana1959 Tata in varsta de 82 ani este proprietar a 2 ha padure pe malul Dunarii in judetul giurgiu,si pana anul trecut a platit paza la ocolul silvic giurgiu, si ... (vezi toată discuția)