avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii europene
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii europene

Buna ziua, in legatura cu alocatiile europene - tatal copilului lucreaza cu contract de munca in Germania si doreste sa-i faca copilului aceasta alocatie (precizez ca nu sunt casatorita cu tatal copilului meu dar suntem impreuna numai ca el lucreaza si sta in Germania si eu stau cu copilul acasa in Romania si nu lucrez momentan, copilul este pe numele tatalui ...alocatia de stat pe care o iau in valoare de 42 lei este pe numele meu ) cum trebuie sa procedam? va multumesc
Cel mai recent răspuns: montemonte70 , utilizator 09:32, 22 Ianuarie 2015
Buna ziua ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri referitor la situatia mea? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia europeana marinela141223 marinela141223 Buna ziua ma confrunt cu o problema in privinta alocatiei europene si anume eu domiciliez cu minorul in RO ,iar tatal lui munceste in Germania ,mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana angela12 angela12 :help: Buna ziua ,as dori sa aflu daca in cazul meu as putea obtine alocatie europeana ptr. fetita mea .Eu si fetita santem inapoi din Germania in Ro din luna ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala maddutzyka maddutzyka Buna seara.Timp de 1 an si 10 luni cat are acum baiatul meu am beneficiat de alocatie monoparentala.Acum mi s-a spus ca nu mai pot beneficia de alocatie ... (vezi toată discuția)