Buna seara,
Va rog sa aveti bunavointa de a ma ajuta cu un sfat:
In 2006 sotul meu a contractat un credit de nevoi personale pe 10 ani.A incheiat si o polita de asigurare de viata cu BCR asigurari de viata. In 2009 sotul a decedat . Cu toate ca am depus in termen documentele solicitate, BCR asigurari nu mi-a raspuns; dupa insistentele mele in 2013 mi-au raspuns ca dreptul la actiune in ce priveste dosarul de daune deschis pe numele sotului meu a implinit termenul de prescriere.Pana la data decesului, sotul meu a platit ratele, iar dupa deces, pt ca am anuntat la BCR decesul si am depus documente, am stat linistita ca banca a incasat polita de asigurare.In urma cu cateva luni am primit o notificare de plata iar apoi am fost sunata de o pers.de la kruk, ce mi-a comunicat ca am de plata o suma enorm de mare. Nu am primit notificarea de cesionare a creantei.Nu am primit nici somatie de la kruk , sa pot face contestatie la executare. Ce pot sa fac in aceasta situatie pt. ca bani sa achit la kruk nu am. Va multumesc
Asteptati sa actioneze in mod legal (sa se adreseze unui executor judecatoresc si sa obtina incuviintarea executarii silite), sa primiti somatie si apoi sa puteti formula contestatie la executare.
Intre timp, daca nu aveti bani sa platiti suma solicitata nu faceti nicio plata partiala.
Bcr asigurari
Soffia
Buna ziua,
Sotul meu a contractat un credit acum 7 ani si a fost obligat la incheierea unei polite de asigurari de viata la BCR Asigurari.
Acesta a ... (vezi toată discuția)