avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata in germania
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata in germania

Buna ziua. Mama mea a lucrat in Germania 20 de ani iar inainte cu 3 ani sa iasa la pensie anticipata s-a intors in tara. Intrebare : in acesti 3 ani trebuia sa cotizeze la fondul de pensii de acolo ? Mentionez ca aici a iesit la pensie limita de varsta in 2012 cu vechimea acumulata in tara.

Alte discuții în legătură

Anul de pensionare monyicutza monyicutza In urma unei judecati, mama a primit grupa I si 9 ani si jumatate. As vrea sa stiu daca acesti ani se scad din varsta de pensionare si in ce an ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Pensia a fost diminuata din cauza perioadei de somaj? roox_me roox_me Somajul si imediat depunerea dosarului de pensie( limita de varsta) afecteaza valorea pensiei? Adica mai exact, daca mama mea a iesit la pensie din somaj, o ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata-se poate? sim_theo sim_theo Buna ziua. Mama mea este nascuta la data de 23.07.1957. Are 25 ani vechime ,grupa 2 si inca 16 ani pensie boala gr 3. Ar putea sa se pensioneze anticipat? (vezi toată discuția)