avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare eronata obiect de inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare eronata obiect de inventar

Buna ziua, cum imi recomandati sa reglez o inregistrare contabila eronata, adica am inregistrat pe 303 in loc de 3028. Inregistrarea a fost facuta in luna martie si tot atunci au fost date si in consum obiectele de inventar.
Eu ma gandeam sa inregistrez inca o data factura cu - si apoi sa o refac corect, oare este corecta operatiunea?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anomarairam , utilizator 09:16, 21 Ianuarie 2015
Inregistrarea contabila eronata, o mai faceti inca o data cu semnul minus ( in rosu), iar apoi faceti inregistrarea corecta.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare imobilizari georgianan georgianan 1- am in balanta la 2134 suma 252.10 (s-a cumparat niste catina pt plantat)...suma aceasta este acolo din 2009...acum mi-am dat seama... - la 214 am suma ... (vezi toată discuția)
Calculator produs in firma Doina B Doina B O firma a achizitionat diverse componente in vederea asamblarii unui calculator. Deocamdata sunt inregistrate ca obiecte de inventar. Acum trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Obiect de inventar aroua_79 aroua_79 In luna iunie 2012 am achizitionat un aspirator, contat ca si obiect de inventar care a fost dat in folosinta in aceeasi luna. In luna ianuarie 2013, ... (vezi toată discuția)