avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indexarea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indexarea pensiei

Am depus dosarul de pensionare anticipata fara penalizare si in 12.12.2014 mi-a venit decizia de pensionare,stabilindu-se o valoare de 845 lei .Se mai spune in decizie ca plata drepturilor se va face la prezentarea dovezii ca am incetat activitatea .Eu inca mai lucrez dar as vrea sa stiu daca pensia mea va fi si ea indexata cu 5% asa cum se intampla cu celelalte pensii de drept . V.a multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:34, 20 Ianuarie 2015
Toate pensile au crescut incepand cu 01/01/2015 prin majorarea valorii punctului de pensie de la 790,7 la 830,2.
Deci si a d-vostra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de pensie Florenta30 Florenta30 Buna ziua, am primit decizia de pensie anticipata partiala datata 12.01.2015; dosarul fusese depus in 28.11.2014. Va rog sa-mi spuneti daca este corect sa se ... (vezi toată discuția)
Pensionare ancfd ancfd La un dosar de pensionare depus in decembrie 2014, valuarea puctului de pensie cum va fi pe decizia de pensionare?Incepand din ianuarie 2015 se va corela cu ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii severalexa severalexa Buna ziua si La Multi Ani! M-am pensionat anticipat partial in 15.aug.2012. Dupa 6 luni, in feb.2013 am devenit pensionar pentru limita de virsta. As dorii ... (vezi toată discuția)