avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa dau statul in judecata? Hepatita C
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa dau statul in judecata? Hepatita C

Buna ziua,

Am si eu nevoie de un sfat, inainte de anul 1990 din cauza boli pe care o am si acuma a fost nevoie sa fac transfuzii de sange si derivate din sange pentru ca nu exista tratamentrul care il fac acuma si m-am ales cu un virus hepatic C pentru ca nu se faceau teste, acuma a iesit pe piata un medicament cu care poti scapa de acest virus dar costa peste 20.000 de mii de euro, intrebarea mea este pot sa dau statul in judecata pentru obtinerea tratamentului sau a sumei pentru tratament.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:25, 19 Ianuarie 2015
nu aveti sanse de reusita prin instanta:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Există o cale legală în românia prin care o persoană poate refuza o transfuzie sanguină? RazvanLzu RazvanLzu Exista o cale legala in Romania prin care o persoana poate refuza o transfuzie sanguina. Din punct de vedere legal, o simpla declaratie a persoanei care ... (vezi toată discuția)
Analiza medicala eronata mroby mroby Buna seara, Va cer sfatul in urmatoare situatie. Saptamana trecuta joi, in urma unor analize, am fost diagnosticat de catre un laborator medical ca purtator ... (vezi toată discuția)
Dosar penal si permis suspendat respekt6 respekt6 acuma o luna mi sa luat permisul pentru bautura , aveam 0.52 in aer expirat , in sange nu stiu ca nu au iesit probele(nu au fonduri pentru asta) mi sa dat o ... (vezi toată discuția)